Loes

Ik ben Loes Strijbos, een gepassioneerde muzieklesgeefster uit Hoogstraten. Mijn liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Als kind groeide ik op boven de muziekwinkel 'De Gouden Toets' in Hoogstraten, samen met mijn vier zussen. 

Ik heb jarenlang privéles piano gevolgd en ben mijn muzikale carrière begonnen aan het Heilig Graf in Turnhout, waar ik afstudeerde met zang als hoofdinstrument. Vervolgens heb ik een lerarenopleiding muzikale opvoeding en project kunstvakken gevolgd. Gedurende deze tijd heb ik ervaring opgedaan als muziekdocente, waarbij ik les gaf in algemene muzikale vorming, samenzang en muziekinitiatie.

In 2015 begon ik als muziekbegeleidster in het dagcentrum Sterrenhuis in Brasschaat. Hier heb ik mijn hart verloren aan mensen met een beperking. Hun enthousiasme, vrolijkheid en oprechtheid toveren elke dag een glimlach op mijn gezicht. 

En toen, in 2018, werd Alta Musica geboren! Dit is mijn eigen bedrijf waar ik piano- en zanglessen aanbied.

In november 2019 werd ik mama van Leon. Zelfs tijdens mijn zwangerschap genoot hij al van muziek. Muziek is de hele dag door aanwezig in ons leven. Dit plezier wil ik graag delen met mijn cursus 'Muziek op Schoot'. Onlangs heb ik mijn diploma behaald als Muziek op Schoot docent. Het gebruik van de term 'Muziek op Schoot' is beschermd en vereist het succesvol voltooien van een HBO-opleiding.

Zoals jullie misschien hebben opgemerkt, heeft er een verandering plaatsgevonden in onze naam en focus. Wat ooit bekend stond als Alta Musica is nu getransformeerd in Mini Musica. Deze transformatie weerspiegelt mijn diepe toewijding aan muzikale vorming voor de allerkleinsten - van baby's tot kleuters. Het is een reis die ik met veel passie en enthousiasme ben begonnen, en ik kan niet wachten om nog meer prachtige muzikale momenten met jullie te delen.

Bij Mini Musica nodig ik jou uit om de vreugde van muziek te ontdekken en te delen. Samen kunnen we de band tussen ouder en kind versterken, terwijl we het plezier van muziek beleven en de ontwikkeling van jouw kind stimuleren.

 

Samen zingen, samen spelen, samen groeien.

M